avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colectiv de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colectiv de munca

buna ziua, am si eu o intrebare va rog: o societate cu 23 de salariati poate incheia un pv. in care specifica ca adera la contractul la nivel de ramura? fara a mai incheia in ccm la nivel de unitate? si daca da, va rog pentru domeniul panificatie carui ccm la nivel de ramura se subordoneaza? va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:16, 12 Iulie 2011
Da, se poate stabili in urma negocierii intre patronat si sindicat ca sunt aplicabile prevederile ccm la nivel de ramura de activitate.
Cred ca sunt aplicabile prevederile Contractului colectiv de muncă unic la nivelul ramurii industriei alimentare, a băuturilor şi tutunului ... ce cod CAEN are angajatorul ? ... asa ne este mai usor sa depistam ce c.c.m. la nivel de ramura ii este aplicabil.
COD CAEN 1071, VA ROG CAREI RAMURA SE SUBORDONEAZA, VA MULTUMESC
Industriei alimentare ...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccm la nivel de ramura madylumy madylumy buna ziua, am si eu nevoie de ccm la nivelul ramurii industriei alimentare pentru codul 1071, care se aplica pe anul 2011, nu am gasit nicaieri, pentru ca o ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca la nivel de ramura simona.elisa simona.elisa Buna ziua , lucrez la o fabrica ce se ocupa cu fabricarea produselor lactate si a branzaturilor? este cumva un contract colectiv la nivel de ramura pentru ... (vezi toată discuția)
Ramura induistrie ninel_d ninel_d Azi am mers la ITM pentru a afla din ce ramura face parte o societate cu domeniu de activitate patiserie-covrigarie si am ramas pur si simplu uimit ;am ... (vezi toată discuția)