avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general societate in insolventa - contabilitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

societate in insolventa - contabilitate

Buna ziua!
Ptr o societate aflata in insolventa care are numit administrator juridic e mai tine evidenta contabila, declaratii, bilant? Cine trebuie sa organizeze evidenta contabila? Care sunt particularitatile?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 09:34, 14 Iulie 2011
Evidenta contabila trebuie tinuta in continuare atata timp cat societatea are inca personalitate juridica. Pana la momentul radierii de la Registrul Comertului, sunteti obligata sa depuneti declaratiile si situatiile financiare la datele stabilite de legislatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prescriptie garantie personala bilet la ordin avalizat Flo_pana Flo_pana In 2006 am avalizat doua bilete la ordin cu mentiunea \\"fara protest\\" constituind o garantie personala pentru o societate comerciala la care eram ... (vezi toată discuția)
Transfer marfa de pe o firma pe alta si insolventa ursuloaica ursuloaica • va rog mult ajutati-ma cu sfaturi pt urmatoarea problema: -soc veche,cu 2 asociati,platit de tva si impozit pe profit,stoc de marfa 5 miliarde,datorii ... (vezi toată discuția)
Radierea societatii de catre registrul comertului lenu_ro lenu_ro Buna ziua, Daca o societate nu a depus bilantul anului anterior la R.C., acesta poate initia procedura de dizolvare a respectivi societati? Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)