avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... ma incalzesc cu energie electrica
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

ma incalzesc cu energie electrica

Buna ziua ! , blocul in care locuiesc este debransat . In aceste conditii, avand o pensie sub minim pe economie ,si incalzindu-ma cu o aeroterma ,cum as putea sa fiu ajutata ptr. plata energiei electrice? . Exista la" eon electrica "ptr. cei asistati sociali un tip de abonament dar nu este bun in cazul meu ,adica ptr. a-mi incalzi apartamentul ,intrucat daca depasesti 100de kw. plaresti dublu s-au triplu.
Exista alta modalitate de a fi ajutata intrucat am o pensie de 441 de lei? Va multumesc anticipat ,o zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 12:32, 3 Septembrie 2011
Buna dimineata , stimata doamna,
Rog sa verificati cu atentie daca indepliniti conditiile prevazute de lege.
Mai jos va atasez actul normativ:
Guvernul Romaniei
Hotararea 1041 din 28 august 2003 (Hotararea 1041/2003)
privind unele masuri de reglementare a facilitatilor acordate pensionarilor din sectorul energiei electrice

[ link extern ]

Publicat in Monitorul Oficial 637 din 8 septembrie 2003 (M. Of. 637/2003)


Cu respect,
Ultima modificare: Joi, 1 Septembrie 2011
sebastian-barbulescu, utilizator
Am citit ceea ce mi-ati recomandat dar, din ce inteleg eu se refera la acei pensionari care au lucrat in sectorul energiei electrice. Eu sunt o pensionara ca multi altii care am lucrat in domeniul proiectarii . Mai astept solutii salvatoare ! Va multumesc mult ,si va doresc o zi senina .
din pacate nu exista niciun ajutor pentru persoanele care se incalzesc cu energie electrica, indiferent daca sunt pensionari sau nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, angajatii de la centrala de la cernavoda, la fel ca ... Elena Tescaru Elena Tescaru Buna ziua, Angajatii de la Centrala de la Cernavoda, la fel ca si cei care au lucrat in Ministerul Energiei Electrice, au beneficiat pe perioada activitatii, ... (vezi toată discuția)
Ajutoare guvernamentale nistorsofia nistorsofia Buna ziua !, sunt o proaspata pensionara cu o pensie nemaipomenit de mare de 441 de lei .As dori sa ma indrumati catre o cale legala de obtinere a unui ... (vezi toată discuția)
E on - 12.000 kw scursi in pamant din cauza unei greseli de realizare a instalatiei electrice black_kat black_kat Buna ziua. Cum ar trebui sa procedez in cazul in care am o fact de 6200 lei la e on , in jur de 12 000 kw , pe care nu i am consumat ? A fost o ... (vezi toată discuția)