avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare teren

Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare: Pe terenul pe care il detin in proprietate ,s-a descoperit ca se afla 80 mp pe care ii detine Statul Roman,in urma fugii in strainatate a unuia din fii vechiului proprietar,dar nu se stie exact unde era acel teren in amplasarea curtii mele.Ca urmare am facut cerere la Primarie si am cumparat acei 80mp.Cu actele de la primarie ma prezint direct la Cartea Funciara pt. intabulare sau trebuie sa merg si la notar? Care este calea de urmat pt. a putea intabula cei 80mp? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: marcelutza , utilizator 19:00, 13 Noiembrie 2011
Daca aveti cvc pentru cei 80mp, impreuna cu actul dvs de proprietate pe teren, faceti cadastru si intabulare, pentru toata curtea.
direct la intabulare.
daca esti din botosani iti recomand pe cineva foarte bun....
Va multumesc mult pt. raspunsuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu teren intravilan Octav5 Octav5 Buna seara, Am cumparat acuin anul 2002 ani un teren intravilan (teren cu destinatie agricola - trecut in intravilan). Terenul a fost cumparat cu cadastru ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters252627 ContSters252627 va rog multsa ma ajutati cu un sfat.am mai scris aici pentru o lamurire la o donatie cu uzufruct viager.ma confrunt cu urmatoarea problema;impart aceeasi curte ... (vezi toată discuția)
Teren cu casa nicu20 nicu20 buna ziua.am niste nelamuriri si sper ca aici le pot gasi rezolvarea.vreau sa cumpar un teren de la o batrana.aceasta detine un certificat de mostenire din ... (vezi toată discuția)