avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... schimb valutar din euro in franci elvetieni
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

schimb valutar din euro in franci elvetieni

Buna ziua. Ati putea sa-mi spuneti unde s-ar putea schimba o suma de aproximativ 80000 euro in franci elvetieni, in afara de [EDITAT]? Cursul lor intern si paritatea EUR/CHF sunt ridicate, comparativ cu BNR. Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 3 Februarie 2012
trope_doi, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 13:00, 3 Decembrie 2011
Incercati varianta de a vinde bancii prin licitatie, in momentul in care aceasta are nevoie de valuta. Oricum este o suma mare, a carei provenienta trebuie declarata la Oficiul pentru prevenirea si combaterea spalarii banilor.

Sunteti singurul in masura sa apreciati unde puteti schimba aceasta suma.
Aveti mai multe posibilitati.

1. Incercati la Bancile comerciale.
2. Luati legatura cu un broker bursier care sa va vanda euro contra franci pe piata valutara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Francul elvetian anghelgeorgiana anghelgeorgiana buna ziua.ma poate lamuri si pe mine cineva cat mai poate creste francul elvetian?mentionez ca am credit in franci.ce sanse sunt sa scada cotatia lui pe piata ... (vezi toată discuția)
Problema ...cu banca Irina Havirneanu Irina Havirneanu Doresc sa ma ajutati intr-o problema: Imi fac conversie franc euro si desi paritatea dintre cele doua monede pe piata valutara si cea stabilita de BNR este ... (vezi toată discuția)
Ajutor, decont in valuta ! adymiha2002 adymiha2002 Buna ziua ! Am acordat avans deplasare in euro, deorece angajatul pleca cu masina proprie in strainatate.Inapoi la decontare mi-a adus la decontat 2 bonuri ... (vezi toată discuția)