avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract


Buna ziua,

Sunt economist cu licenta obtinuta in 1998 .Atunci m-am angajat la o firma cu incadrare manager ,asta apare pe cartea mea de munca ,dar eu am muncit si partea de contabilitate.De peste un an lucrez la o alta firma cu incadrare economist .
Am incercat sa particip la un concurs pt un post de economist cu vechime (5ani) in cadrul primariei ,dar mi s-a spus ca perioada de manager nu este recunoscuta ,atunci am intrebat la camera de munca si mi s-a spus ca functia de manager e superioara celei de economist si daca obtin de la vechea firma o adeverinta din care sa reiese ca am lucrat si partea de contabilitate comisia de examinare ar putea sa-mi accepte aceasta perioada ca manager economic ,diploma e inscrisa in CM.
Am intrebat la resurse umane in primarie si ei la randul lor au intrebat si ei curtea de conturi si mi s-a spus ca nu pot participa pt ca dansii ca functionari publici au o legislatie foarte stricta si nu pot face asimilari de functii...
Este cineva care ma poate sfatui ce sa fac , am vreo sansa sa pot participa la concurs ?

Va multumesc
#-o



Cel mai recent răspuns: liana_0877 , utilizator 11:51, 13 Noiembrie 2008
Daca in CM este operat postul de "manager economic", paote fi considerata vechime in specialitatea de economist.Daca este inscris numai "manager", nu se poate echivala cu "economist", la o institutie publica.
Multumesc de raspuns.

As mai avea o intrebare.
Exista vreo posibilitate (chiar si o sentinta judecatoreasca ) sa-mi modific cartea de munca pe aceea perioada?Si daca da ce trebuie facut?

multumesc
Daca ati avut in fisa postului si asemenea atributii incercati, poate vor fi de acord cei de la personal, cu o rectificare, pur si simplu, in cartea de munca.
multumesc de raspuns
ar fi cea mai simpla solutie dar sa fac o precizare "CEI DE LA PERSONAL" inseamna Camera de munca (ITM) judeteana ,oare la ce usa ar trebui sa bat?

multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia inscrisa de angajator in cartea de munca anad123 anad123 Buna ziua! Va rog sa imi spunet si mie: - sunt economist (diploma licenta studii superioare) - si am lucrat la o societate comerciala iar in cartea de ... (vezi toată discuția)
Angajare - participare la concurs leontina26 leontina26 vin cu rugamintea,de a-mi raspunde la cateva nelamuriri. Cum as putea sa particip la un concurs din cadrul unei primarii pe un post superior cu vechime de 5 ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor mira-j mira-j Vreau sa ma inscriu la un concurs pentru o functie publica grad profesional principal unde se cer 5 ani vechime in specialitatea studiilor (economice) . Am ... (vezi toată discuția)