avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Tv online
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Tv online

Buna seara. O televiziune online, care funcţionează în cadrul unui cotidian online, are nevoie de licenţă CNA? Avocat tv, a primit de curând licenţă CNA - de ce a fost necesară?
Conform Legii audiovizualului nr. 504/2002 (cu modificarile si completarile ulterioare), furnizarea unui serviciu de programe de radiodifuziune sau de televiziune se poate face numai in baza licentei audiovizuale si, dupa caz, a licentei de emisie, iar difuzarea unui serviciu de programe de radiodifuziune sau de televiziune se poate face numai dupa obtinerea deciziei de autorizare audiovizuale.

Prin decizia nr.488/2010 este reglementata si procedura de acordare a licentei si a deciziei de autorizare audiovizuala........adica toate detaliile referitoare la ce trebuie sa contina dosarul pentru a putea primi licenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa televiziunea romana sorin cercel sorin cercel Faptul ca trebuie platita cu factura de curent electric ,nu este un abuz ? Sunt douo societati diferite ,si Enel detine si monopol !!!! (vezi toată discuția)
Vreau sa fac un post de tv prin internet (broadcast-non profit) ! Flexy Flexy Buna seara! Vreau sa-mi fac un post de televiziune (mai bine zis broadcast) pe internet prin intermediul studiourilor virtuale livestream. Nu stiu ce fel de ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv pe factura enel ianuarie_201173 ianuarie_201173 Buna ziua, In cazul in care sunt abonat al unei societati de CATV (RDS-RCS) si detin numai TV nu si Radio, mai sunt obligat sa platesc abonamentul Radio TV ... (vezi toată discuția)