avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Exista vreun contract?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Exista vreun contract?

Buna ziua!

As dori sa stiu ca reprezentant al unui SRL daca pot incheia vreun contract/conventie etc cu o persoana fizica grafician care ma poate ajuta cu niste grafice, desene pentru reclama? Mentionez ca respectivul grafician nu are PFA.
Exista oare vreo cale sa inchei un act valabil cu aceasta persoana?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: sorynagabryela , utilizator 15:16, 19 Aprilie 2012
contract individual de munca, cu durata de 2 sau 4 ore pe zi, incheiat pe durata determinata.
Dar o conventie civila nu ar fi valabila? Multumesc
Se poate incheia o conventie civila numai cu conditia ca activitatea sa fie ocazionala, unica, conjuncturala, se realizeaza dintr-o data, prestatorul nu se subordoneaza beneficiarului.
Luati in considerare plata impozitului pe venitul care il realizeaza graficianul, se face prin stopaj la sursa.


Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate incheia un contract de prestari servicii? ContSters307900 ContSters307900 Eu sunt o persoana fizica (neautorizata - un simplu cetatean) si vreau sa inchei un contract de prestari servicii artistice cu o persoana juridica. Obiectul ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii intre o persoana juridica si o persoana fizica Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica Exista vreo forma (legala) de Contract de Presari Servicii intre o PJ si o PF? Adica in situatia in care firma organizeaza un curs iar formatorul este o ... (vezi toată discuția)
Contract civil de prestari servicii sau conventie civila elisabety_73 elisabety_73 Buna. Am tot citit aici pe forum si am ajuns la concluzia ca parerile sunt impartite. Am un caz" o firma x care are nevoie de muncitori zilieri-sezonieri". ... (vezi toată discuția)