avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate contract de inchiriere apartament
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

contract de inchiriere apartament

buna ziua
va rog sa-mi spuneti daca la inchirierea unui apartament sunt obligata sa platesc CAS si daca se poate face contract la enel pe baza contractului de inchiriere.

multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:32, 8 Mai 2012
Contractul cu furnizorii de servicii,legal se incheie de catre acestia ,numai cu proprietarul de drept al spatiului care urmeaza sa beneficieze de utilitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte de utilitati pe numele chiriasului Alo2016 Alo2016 Daca dam cu chirie un apartament intr-un bloc nou in care nu a locuit nimeni pina acum, poate chiriasul sa incheie contractele cu ENEL si ENGIE (gaze) in locul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am o problema, am vândut acum câțiva ani un imobil, ... Mariww Mariww Buna ziua. Am o problema, am vândut acum câțiva ani un imobil, cu datoriile la zi pt că așa se vinde. Și mai devreme am aflat că enelul ma dat în ... (vezi toată discuția)
Preluare datorii enel la cumpararea unui imobil bro0 bro0 Buna seara, Intentionez sa cumpar o casa. Cel care o vinde a primit o notificare de la enel conform careia trebuie sa plateasca o suma de X lei reprezentand ... (vezi toată discuția)