avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente necesare pentru a tine contabilitatea in ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente necesare pentru a tine contabilitatea in partida simpla la PFA

Detin PFA cu obiect de activitate: vanzare produse industriale in targuri si piete organizate ca vanzator ambulant. Facturile obtinute la achizitionarea marfii sunt inregistrare in registrul de intrari marfuri cu ados comercial, in acest caz este necesara completarea notei de receptie si constatare de diferente(NIR)?Doresc sa obtin aceasta informatie pt a sti ce documente trebuie prezentate in cazul uni control fiscal.


Va multumesc pentru sprijinul acordat!
Cel mai recent răspuns: Avocat FLORENTINA ALBU , Avocat 23:46, 15 Ianuarie 2009
Vedeti aici documentele justificative necesare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Control acte buna seara, as vrea sa stiu ce acte trebuie sa am la mine in cazul unui control?am o II;comert ambulant in piete targuri...adica trebuie sa-mi car toate ... (vezi toată discuția)
Documente contabile pfa Simona007008 Simona007008 Ca si Pfa , cu cod caen principal 3213 , fără punct fix de lucru ( ambulant ) cu vânzare prin piete , târguri , ce documente contabile trebuie întocmite ... (vezi toată discuția)
Fast food evidenta pentru ii book2 book2 Inteleg ca pentru un fast food trebuie si raport zilnic de gestiune, ce trebuie trecut in el? Daca am bonuri de consum pentru materia prima pe care o niruiesc ... (vezi toată discuția)