avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

Procesul este in derulare dar avocaul nu a cerut impartirea cheltuielilor de judecata de la inceput intr-un proces de partaj judecatoresc. Se poate face o cerere ulterioara, pana la finalizarea procesului?
Cel mai recent răspuns: petje , utilizator 11:05, 28 August 2012
cheltuielile de judecata se pot solicita pana la ramanerea in pronuntare a instantei de judecata.
la momentul formularii concluziilor pe fond, puteti solicita cheltuielile de judecata. Sa depuneti si contravaloarea onorariului de avocat pentru a face dovada inclusiv a acestor cheltuieli.
Se pot solicita acordarea cheltuielilor de judecata inclusiv pe cale separata dupa pronuntarea instantei prin depunerea unei cereri de chemare in judecata avand ca obiect solciitare acordare cheltuieli de judecata.
Ma puteti ajuta cu un model cerere de impartirea cheltuielilor de judecata pentru a o depune la urmatorul termen, va rog.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate cu cota in diviza-cum poti iesi fara acordul partilor Petrescucr@gmail.com Petrescucr@gmail.com Am mostenit un teren si o casa ,impreuna cu alte rude (in numar de 6). Care este procedura sa separ cota in diviza de ceilalti ,cat ar costa? Ma refer la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata/actiune separata AL MARIN AL MARIN Buna ziua, Am o rugaminte la voi, daca puteti sa ma ajutati. Este vorba despre un dosar castigat si o chitanta platita de client care nu a fost depusa la ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata rbyrbt rbyrbt Buna ziua, Am si eu o nelamurire - am castigat un proces,hotararea judecatoreasca a ramas definitiva si irevocabila,si nu am avut la mine factura avocatului ... (vezi toată discuția)