avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

buna ziua...as dori sa cumpar un apartament insa proprietarii de drept ai ap sunt decedati si unicul fiu nu are facute acte de mostenire...as vrea sa stiu daca poate face actele de mostenire fara a intampina probleme si daca dureaza mult...
Cel mai recent răspuns: Ioana Grigore , Consilier juridic 22:12, 31 August 2012
fiind uniul mostenitor legal,daca nu exista un mostenitor testamentar poaste sa faca intai succesiunea si ulterior sa vanda fara nici o problema.dsureaza in functie de fiecare notar ,de ce acte are si ce ii mai trebuie.prezentati-va la un birou notarial ca sa aflati cat dureaza si cat costa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune alinastanraluca alinastanraluca Buna ziua am si eu o intrebare la care as dori un raspuns .Socrii mei au divortat si nu au facut partajul iar apartamentul a fost incredintat soacrei pana la ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unei case fara succesiune anitab anitab Buna ziua, Intentionez sa cumpar o casa care NU are succesiunea facuta din perioada ocupatiei austroungare, drept pentru care ar costa foarte mult intocmirea ... (vezi toată discuția)
Succesiune mihaitza2007 mihaitza2007 Buna ziua! Parintii mei au decedat, tatal in 2004, iar mama in 2009 si nu am deschis succesiunea dupa nici unul dintre parinti. In apartamentul parintilor a ... (vezi toată discuția)