avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Proiect respins din cauza Declaratiei de eligibilitate
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Proiect respins din cauza Declaratiei de eligibilitate

Buna ziua,

Am un proiect POSCCE care a fost respins din cauza Declaratiei de eligibilitate. Vi se pare normal ca nu mi-au cerut-o modificata la clarificari? Mentionez ca am primit o singura cerere de clarificari - Ghidul spune ca se cer maxim 2 solicitari de clarificari.

Iata contestatia - care si ea a fost respinsa:
Prin scrisoarea de respingere se mentioneaza ca Declaratia de eligibilitate nu respecta formatul standard, obligatie prevazuta in Ghidul Solicitantului, cap. III.1.: In Ghidul Solicitantului, cap. III.1. Completarea Cererii de finantare, se mentioneaza: “ Completarea Cererii de finantare, inclusiv a formularelor acesteia, se va face conform instructiunilor de completare, prevazute in Anexa 2 la prezentul ghid si va respecta intocmai Formularul standard.
In continuare se precizeaza: “Modificarea Formularului standard constând în eliminarea, renumerotarea sectiunilor si alte asemenea conduce de drept la respingerea Cererii de finantare”.
Se observa cu usurinta din precizarea anterioara că motive pentru respingerea Cererii de finantare sunt doar modificarea Formularului standard al Cererii de finantare, constand in eliminarea, renumerotarea sectiunilor si alte asemenea.
In consecinta, nerespectarea formatului Declaratiei de eligibilitate nu constituie motiv de respingere al Cererii de finantare.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:39, 30 Octombrie 2012
Este specificat : Completarea Cererii de finantare, inclusiv a formularelor acesteia,
..... ceea ce inseamna ca si formularele , A-F trebuie sa respecte standardul impus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din ianuarie 2012, imm-urile pot depune proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 ianuarie 2012 a apelului de proiecte pentru operatiunea Operatiunea ... (vezi toată discuția)
Sustinere financiara si tehnica ibitza78 ibitza78 Doresc sa particip la o licitatie, dar pentru asta am nevoie de sustinere financiara - pentru cifra de afaceri si de sustinere tehnica - pentru experienta ... (vezi toată discuția)
Solicitare model proiect cerere de finantare mariavasile mariavasile Buna ziua tuturor! Ma poate ajuta cineva cu un model de proiect de cerere de finantare?(ideal al fi pentru programul operational sectorial cresterea ... (vezi toată discuția)