avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... resusrse umane
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

resusrse umane

Sunt contabila la o firma iar in atributiuni am salarizare, stocuri, casierie si responsabil resurse umane.
daca este nevoie de doua fise de post una pentru contabil si una pentru responsabil resurse umane
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 21 Noiembrie 2012
Depinde... ce ati scris la capitolul Felul Muncii? Daca la incheierea CIM, functia de baza este " Contabil - Responsabil resurse umane", in Fisa Postului, anexa la CIM, trebuia sa se regaseasca toate responsabilitatile si atributiile postului, indeplinirea carora este solicitata de catre angajator. Iar daca la incheierea CIM, functia de baza este " Contabil" si prin decizia angajatorului ati fost numita ca si responsabil RU, tot la incheierea a celui de-al 2 CIM (vorbim de cumul funct.) trebuia sa se inmane si Fisa Postului.
Fisa postului este un document care precizeaza sarcinile si responsabilitatile ce-i revin titularului postului.
Nu este nevoie de doua fise de post .. intr-o singura fisa de post se pot include toate aceste atributii mentionate de dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului - doua pentru un singur angajat popalexa popalexa buna seara un angajat cu norma intreaga sau partiala, incadrat pe o singura functie, poate legal sa aiba 2 fise de post (una aferenta functiei de incadrare si ... (vezi toată discuția)
Decizie flori9 flori9 Pentru un angajat in postul de economist care urmeaza sa desfasoare si activitati de inspector resurse umane, in momentul in care i se face decizia de ... (vezi toată discuția)
Salarizare silana07@yahoo.com silana07@yahoo.com Buna ziua Va rog sa ma ajutați intr-o problema legată de salarizare și anume: eu ca referent de resurse umane când m-am angajat in fisa postului mi s-au ... (vezi toată discuția)