avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... probleme de comportament in cadrul gradinitei
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

probleme de comportament in cadrul gradinitei

buna ziua. copilul meu este in grupa mijlocie la o gradinita cu program prelungit. acolo este si un baietel cu un comportament deviant, in sensul ca bate copii si mai ales pe fetita mea pt ca are ghimionul sa aiba patutul langa al lui. parintii au fost avertizati de catre cadrele didactice de comportamentul acestuia dar nu vor sa recunoasca ca au un copil cu probleme, dau vina pe educatoare si pe ceilalti copii. va rog sa ma indrumati sa imi spuneti daca pot solicita o comisie de evaluare psihologica ca sa inteleaga si parintii ca au un copil cu probleme si eventual daca nu se iau masuri daca poate fi exclus din cadrul grupei de gradinita sau nu. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 12:47, 1 Februarie 2013
Pentru inceput sesizati oficial conducerii unitatii situatia anormala existenta
Conditionat de concluziile verificarii,puteti apela la directia pentru protectia copilului
Spuneti-i doamnei educatoare sa mute acel copil ori fetita dumneavoastra in alt patut. Este cea mai simpla masura si poate avea efect. Fiecare copil poate sa-si schimbe comportamentul avand alt copil langa el.
Daca nu se rezolva sesisati in scris directoarea gradinitei si apoi Inspectoratul Scolar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte informatii solutionare problema gradinita Catalin.Baltag Catalin.Baltag Bună seara! Va scriu rândurile următoare din postura unui părinte cel puțin disperat, care încearcă să găsească o soluție pentru problema descrisă ... (vezi toată discuția)
Copil abuzat la gradinita popaadina popaadina Buna ziua, Am o mare rugaminte: cui trebuie sa ma adresez in cazul unui abuz asupra copilului din partea educatoarei? Fasc sesizare catre conducerea ... (vezi toată discuția)
Petitie catre directoul unei institutii de invatamant CLAUDIA JARCA CLAUDIA JARCA Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa aveti un pic de rabdare pentru a putea explica problema: am un copil in varsta de trei ani si jumatate pe care in ... (vezi toată discuția)