avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Proprietar padure - spatii verzi
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Proprietar padure - spatii verzi

Buna seara, sunt proprietar al unui teren "padure", insa terenul are folosinta actuala ca “padure” iar destinatia zonei, conform PUG-ului, este “zona a spatiilor verzi – padure de agrement”, cu consecintele nefaste atat pentru mine cat si pentru ceilalti proprietari privati din zona. Am facut o cerere catre [rimarie, insa bineinteles ca mi s-au dat raspunsuri evazive. Pe ce temei legal si cum as putea sa motivez o actiune in instanta, intrucat practic nu ma pot folosi de dreptul meu de proprietar sa mi construiesc ceva pe teren.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Incadrare imobil in p.u.g avramcapusan avramcapusan Buna ziua, Detin in propprietate un imobil, padure, in intravilanul unei localitati. In urma cu ceva vreme am cerut la Primarie un Certificat de Urbanism in ... (vezi toată discuția)
Certificat urbanism nefavorabil ContSters265484 ContSters265484 Detin o suprafata de padure in intrvilan pentru care am cerut de la primarie un certificat de urbanism in vederea obtinerii autorizatiei de construire a unei ... (vezi toată discuția)
Incadrarea functionala a zonei costi_81 costi_81 Buna ziua, as dori sa stiu cum poate fi atacat documentul eliberat de primarie prin care imi este refuzata cererea privind incadrarea terenului in zona ... (vezi toată discuția)