avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat urbanism nefavorabil
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat urbanism nefavorabil

Detin o suprafata de padure in intrvilan pentru care am cerut de la primarie un certificat de urbanism in vederea obtinerii autorizatiei de construire a unei case de vacanta.Raspunsul a fost urmatorul:Imobilul dv.se afla conform p.u.g in u.t.r v6 zona padurilor de agrement si conform legii spatiilor verzi publicata in 2007 nu se poate schimba destinatia ,ca atare nu puteti elabora un p.u.z sau un p.u.d.Intrebarile mele sunt urmatoarele .Codul silvic care se ocupa de paduri permite construirea caselor de vacanta in padurile din intravilanul localitatilor in anumite conditii ,intrbare cea mai importanta pt.mine este daca primaria poate sa faca o lege locala (h.c.l) prin care sa-mi interzica acest drept.A doua intrbare este urmatoarea:Atunci cand se elaboreaza un p.u.g intr-o locaitate nu este obligata primaria sa consulte proprietarii de terenuri si cu acordul lor si in corelare cu legislatia codului silvic sa aprobe un regulament ? A treia intrbare este: In intelegerea me padure de agrement inteleg o zona unde trebuie sa aiba un amenajament specific de agrement,adica teren sport, case de vacanta ,pensiuni,centre s.p.a. bazin inot e.t.c.Chiar si inconformitate cu legea spatiilor verzi eu nu vreau sa schimb destinatia zonei ,vreau doar sa constriesc doar constructii specifice zonelor de agement.Doresc si in acelas timp multumesc anticipat celor cara ma vor sfatuii ce sa fac cu acest subiect contradictoriu.
Cel mai recent răspuns: ContSters265484 , utilizator 14:40, 2 Octombrie 2012
Chiar nu are nimeni nici o parere de acest subiect?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare imobil in p.u.g avramcapusan avramcapusan Buna ziua, Detin in propprietate un imobil, padure, in intravilanul unei localitati. In urma cu ceva vreme am cerut la Primarie un Certificat de Urbanism in ... (vezi toată discuția)
Refuz autorizatie de constructie danp danp Buna ziua, Am cumparat acum 4 ani un teren in intravilanul unei localitati. De atunci si pana acum in jurul terenului meu au aparut mai multe ... (vezi toată discuția)
Constructie pe teren extravilan/ introducere teren in intravilan calinmarius calinmarius Buna seara, detin 500 mp de teren extravilan in Craiova, la limita intravilanului, despartit de soseaua de centura. Doresc sa construiesc acolo o casa de ... (vezi toată discuția)