avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara- debitorul lucreaza in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara- debitorul lucreaza in strainatate

buna seara.am si eu o prb legata de pensia alimentara si drepturile unui minor.am trait in concubinaj cu tatal minorului din 2005.el a plecat in strainatate la munca si nu mai vrea sa auda de noi.nici bani pt necesarul copilului nu ne trimite,noi acum locim in apartamentul in care am investit amandoi bani,dar care e pe numele lui si vrea sa ne scoata afara si nici pensia alim nu vrea sa o plateasca.daca inaintez proces ce pensie alimentara va plati daca el lucreaza in germania ca persoana fizica autorizata fiind inregistrat acolo?
Cel mai recent răspuns: ionalex , utilizator 01:52, 8 Aprilie 2013
unde trebuie sa ma prezint pentru al obliga la plata pensiei alimentare?el vrea ca noi sa parasim casa dar momentan nu avem unde sa mergem?ne poate evacua?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara de la tatal stabilit in austria adella14 adella14 Carei instante sa ma adresez pentru stabilirea pensiei alimentare pentru crestere si intretinere minor daca tatal este stabilit in Austria, in raport cu ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Didi_l Didi_l Buna ziua,ma numesc Daria si am urmatoarea intrebare.Eu sunt cetatean a Republicii Moldova,avand dubla cetatanie si cea romana,si am un copil cu un cetatean ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara minor corina33 corina33 Buna ziua! As vrea sa stiu daca pot deschide proces pt recalcularea pensiei de intretinere luand in considerare faptul ca tatal fiicei mele lucreaza de 4 ani ... (vezi toată discuția)