avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum pot inceta contractul cu o firma de telefonie ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum pot inceta contractul cu o firma de telefonie mobila

Stiind ca in luna mai 2013 se fac 2 ani de la ultima modificare a abonamentului , am solicitat, in scris, fie reducerea costului, fie rezilierea contractului, deoarece nu l mai pot achita; am primit raspuns cum ca mai am un an de abonament( deci pana in iulie 2014) si ca in luna iulie 2012 mi s-a propus modificarea tipului de abonament intr-un pachet promotional - ceea ce nu este adevarat - Ce pot face in continuare??? unde sa ma adresez?
Cel mai recent răspuns: isobelbella , utilizator 19:03, 2 Iulie 2013
Buna ziua,

Va sfatuiesc sa mergeti la operatorul de telefonie si sa verificati daca ati semnat sau ati fost de acord cu vreo modificare care sa implice si prelungirea perioadei contractuale. In cazul in care nu rezolvati problema pe cale amiabila va recomand sa depuneti o sesizare scrisa la OPC.

Numai bine.
Contractul de telefonie ,obila poate fii incheiata inainte de termen conform ANCOM daca nu ati cumparat telefon ... va recomand sa va adresati OPC, acest lucru este primul pas daca sunteti persoana fizica.
telefonul l-am cumparat acum 2ani cu prelungirea abonamentului; atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila crinadc crinadc Buna ziua! As dori sa stiu care este acea ordonanta/ lege prin care o persoana fizica - care nu mai poate sa-si plateasca abonamentul de telefonie mobila- ... (vezi toată discuția)
Neindeplinirea obligatiilor de furnizare a serviciilor cristimic cristimic Buna ziua, As dori un pic de indrumare in ceea ce priveste contractul meu cu fosta companie nationala de telefonie fixa. In iulie 2010, mama mea a ... (vezi toată discuția)