avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cu cine ma judec?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cu cine ma judec?

Daca am domiciliul in municipiul Marghita, jud. Bihor, cu cine ma judec pentru anularea unui act emis de fosta Administratie a Finantelor Publice Marghita?
AFP Marghita a devenit Serviciul Fiscal Orasenesc Marghita in subordinea Administratiei Judetene a Finantelor Publice Bihor, care este in subordinea Directiei Regionale a Finantelor Publice Cluj-Napoca.
Impotriva cui formulez cererea de chemare in judecata daca actul a fost emis de fosta AFP Marghita?
Multumesc?
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 12:42, 20 August 2013
vă puteţi judeca cu institutia care v-a vătămat, indiferent ce denumire poartă în prezent : Serviciul Fiscal Orasenesc Marghita, în () arătaţi vechea denumire.O chemaţi în judecată prin reprezentant legal, altfel, dacă aceasta nu are personalitate juridică, pierdeti procesul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administratia financiara, acelasi lucru cu anaf? WriTor WriTor Va salut! Trebuie sa fac o documentatie ,iar aceasta presupune, printre altele, o adeverinta de venit de la ANAF pe ultimele trei luni si,optional,dar necesara ... (vezi toată discuția)
Acțiune în contencios administrativ: lipsa rãspunsului la plângerea prealabilã, instituția care are calitatea de pârât LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Am facut o cerere de restituire taxa poluare la AFP din orasul in care locuiesc. Nu am primit nici un fel de raspuns astfel ca dupa aproape 3 luni ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva a ajfp in procesul privind restituirea taxei de poluare? Augusta2010 Augusta2010 Se da in judecata Serviciul Fiscal al unui oras, in vederea recuperarii taxei de poluare. Intampinarea, insa, vine din partea Administratiei Judetene a ... (vezi toată discuția)