avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezilierea unui contract vanzare-cumparare - locuinta ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezilierea unui contract vanzare-cumparare - locuinta achizionata prin Prima Casa.

Buna ziua,

Intrebarea mea scurta si a obiect este: Pot rezilia un contract de vanzare-cumparare la un apartament achizionat prin programul Prima Casa? Vreau sa fac asta deoarece am fost mintiti de catre dezvoltatori ca IMGB nu mai lucreaza, iar de cand ne-am mutat suntem intr-o zgaltaiala aproape permanenta din cauza IMGB. Ne vibreaza lucrurile prin casa, noaptea nu dormim din cauza vibratiilor si a zgomotului:((. Consider ca am fost mintiti si vrem sa stim ce sanse avem de a rezilia acel contract si de a ne muta in alta parte.

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 09:31, 2 Septembrie 2013
Sper ca nu interpretati gresit intrebarile mele. Sunt menite a va ajuta. Daca lucrurile sunt asa cum spuneti probabil ca aveti sanse sa rezolutionati contractul de vanzare-cumparare, cu daune interese chiar.
buna,
eu urmeaza sa semnez contractul de vanzare-cumparare cu ei in urmatoarele saptamani. mentionez ca am cumparat apartament pe la ultimile etaje. nu stiu daca pot sa reziliez antecontractul pe acest motiv?
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 August 2013
ovvvidiu, utilizator
Salut,

Cred ca este un motiv suficient sa refuzati incheierea contractului si sa le cereti si restituirea avansului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare mașină, proces vicii ascunse seyyku seyyku Am vândut o mașină la vânzarea ei cumpărătorul a văzut-o cum arăta iar după ceva timp m-am trezit dat în judecată pentru vici ascunse iar ... (vezi toată discuția)
Viciu ascuns - probleme imobil cumparat xtheodor xtheodor Buna ziua, In cursul anului trecut am achizitionat un apartament care la prima vedere se potrivea perfect nevoilor mele. Am discutat destul de mult cu ... (vezi toată discuția)
Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament daca ... AlinaMaria23 AlinaMaria23 Se poate anula un contract de vanzare cumparare apartament daca ulterior descopar ca inainte sa cumpar au fost anumite probleme in trecut legate de bloc? De ... (vezi toată discuția)