avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Caut contabil
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Caut contabil

Buna ziua,

Sunt avocat stagiar in Bucuresti si caut un contabil pentru completarea registrului de incasari si plati.
De aproximativ 5 luni de zile de cand sunt activitate am adunat in jur de 100 de documente care trebuie inregistrate. Mentionez ca la inceputul activitatii documentele au fost mai numeroase dar la momentul actual inegistrez in jur de 10 documente/luna.

Mentionez ca am putine documente de inregistrat, ca nu sunt platitor de TVA, pe perioada stagiaturii nu intentionez sa achizitionez bunuri care sa trebuiasca amortizate si niciun fel de bunuri care sa necesite si completarea registrului inventar, ca nu emit decat o factura lunar, iar majoritatea documentelor sunt bonuri de taxi, abonament ratb si metrou.

Astept oferte cu tarife care sa corespunda volumului mic de documente si de operatiuni contabile care trebuie efectuate. Eventual doresc sa colaborez cu contabili care sunt si ei la inceput de activitate si care nu au tarife exorbitante.

Pentru oferte va rog sa-mi transmiteti un mesaj privat.

Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:53, 25 August 2013
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti solutiona studiind lista consutantilor de pe forum si functie de localitatea dvs,puteti eventual sa contactati prin mesagerie privata
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Inregistrari intreprindere individuala DaviAndrei DaviAndrei Buna seara, va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 probleme. - am cumparat un elevator. Cum il inregistrez, lunar, sau la sfarsitul anului toata suma pt anul ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl neplatitoare de tva carmenutza_86 carmenutza_86 vreau sa deschid un srl neplatitor de tva pe domeniul de reparare si intretinere autovehicule. cu ce sa incep? de unde sa o iau? 1.ce documente trebuie sa ... (vezi toată discuția)