avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis auto

este legala suspendarea permisului de conducere auto pentru neacordare de prioritate unui autoturism care circula pe un drum cu acces interzis ?
Ultima modificare: Miercuri, 18 Septembrie 2013
cok0607, utilizator
Cel mai recent răspuns: victoriada , utilizator 22:33, 18 Septembrie 2013
Faceti plangere in termen legal. Instanta decide. E clar ca nu avea ce sa caute o masina pe sens invers, deci nu ati fi avut cui sa dati prioritate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier intre o bicicleta si un autoturism Angelyina Angelyina Exista o cale de rulare pe sub pasarela cu iesire intr-un drum secundar ingust dar intens circulat, drum cu sens unic dinspre dreapta spre stanga din ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva după mai mult de 15 zile de la accident pentru a se face dreptate ? mihaild mihaild 1) La începutul lunii septembrie 2017, a avut loc un accident de circulație cu vătămare corporală. 2) Accidentul, care a avut loc într-o localiste, ... (vezi toată discuția)
Retinere permis auto, recuperare IacobCris IacobCris Buna ziua, ieri mi-a fost retinut permisul auto pe termen de 60 de zile si am fost sanctionat cu o amenda groasa ( pe care ar trebui sa o platesc in 48 de ... (vezi toată discuția)