avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

bunaziua doresc sa ma informez cumpt deschide succesiune intrucit bunica mea a murit de curind iar verisorul meu ia vindut casa in timpul vietii , bunica mea are doi fii tatal meu si tattal verisorului meu , ia vindut casa din timpul vietii iar pe ea a lasat-o la spital timp de vreo doua luni si ceva unde a si murit pot deschide succesiune , iar pe el sa_l dau in judecata penal pt ca nu sa ocupat de ea multumesc
Cel mai recent răspuns: Patrick56 , utilizator 15:25, 30 Septembrie 2013
Daca s-a facut contract de vanzare cumparare in timpul vietii bunicii, atunci nu i-a vandut-o verisorul, ci bunica a vandut casa, fie direct , fie dand procura verisorului. Actul de vanzare nu poate fi atacat, pentru ca bunica putea face ce doreste cu casa ei in timpul vietii.
In ceec ce priveste denuntul penal impotriva verisorului, bateti drumurile degeaaba, pentru ca si el ar putea sa faca aceeasi plangere impotriva dumneavoastra. Dumneavoastra de ce nu ati avut grija de bunica ?
dar nu trebuia sa o fie deacord sa vinda casa, oricum am sa deschid succesiune , ce acte sint necesare doar actul de deces multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare - dezbatere succesiune Patrick56 Patrick56 Bunaziua as dori sa intreb urmatorul lucru tatal meu vrea sa sa-l dea in judecata pe nepotul lui pentru ca ia vindut casa bunici mele cat traia si nu sa ocupat ... (vezi toată discuția)
Intrebare - protejare drepturi Patrick56 Patrick56 Bunaseara am si e o intrebare verisorul meu dinspre tata vrea sa ocupe apartamentul bunicii fara nici un document la mina testament , contract viager, etc ... (vezi toată discuția)
Intrebare - durata maxima spitalizare bolnav cu pierderi de memorie Patrick56 Patrick56 Bunaziua verisorul meu o tine pe bunica intr_un spital de boli mintale de doua luni este posibil asa ceva neavind o boala cronica cu capu s_au psihica nu este ... (vezi toată discuția)