avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice forma scurta de contract
Discuție deschisă în Achiziţii publice

forma scurta de contract

in momentul in care pun la dispozitie documentatia de atribuire, forma scurta de contract o anexez asa cum este prevazuta de ordinul 915/2008, urmand a fi completat in momentul in care se incheie contractul?nu inteleg nota: "cu exceptia articolelor pentru care au fost inserate cerintele beneficiarului, antreprenorul va completa urmatoarele informatii inainte de data transmiterii ofertei sale"
spre ex. in anexa este precizata garantia de buna executie-valoare- aici tb sa completez asa cum este prevazut in fisa de date de achizitie?
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 10:21, 8 Aprilie 2009
daca vi se permite sa faceti completari in contract, le puteti insera.
DA, trebuie sa tineti cont de ambele normative:
1) Ordinul Ministerului Economiei si Finantelor nr. 915/2008 pentru aprobarea conditiilor contractuale generale si speciale la incheierea contractelor de lucrari (Monitorul Oficial, Partea I nr. 424 din 05.06.2008)
2) OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii
Consilier juridic V. Ioana-Iulica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditiile contractuale aplicabile proiectelor cu finantare fonduri de coeziune Marius Cocean Marius Cocean Pana acum, se aplica pentru Documentaţii de atribuire numai legislaţia Romaniei aplicabilă , în speţă , la [b]Contracte Conditiile ... (vezi toată discuția)
Contract de lucrari julien_slbz julien_slbz Autoritatea contractanta a initiat si finalizat procedura de atribuire a unui contract de lucrari dupa data de 1 iulie 2008, fara a lua in calcul prevederile ... (vezi toată discuția)
Legi Alisssia Alisssia Unde sunt enumerate sau care sunt [u]toate[/u] legile care se aplica pentru operatorul economic in achizitii publice? (vezi toată discuția)