avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 162 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Marginalizare, umilinta
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Marginalizare, umilinta

copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers la director la psihologul scolii inclusiv doamna invatatoare fiind umilita, jicnita tot de acesti parinti ce masuri putem lua impotriva acestora tinand cont de evoluatia copilului????mentionez nu suntem de alta nationalitate....ca parinte am teama de a nu cadea copilul intro depresie va rog sa ma ajutati cu sfaturi!!!!
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 22:24, 16 Ianuarie 2014
Faceti o sesizare la Consiliului pentru Combaterea Discriminarii, altceva nu cred ca puteti face, dar nici nu trebuie sa lasati lucrurile asa, pentru copilul dvs. trebuie sa mergeti pana in panzele albe. Duceti copilul la psiholog sa treaca peste aceasta etapa, stati mai mult de vb cu copilul, acesti parinti trebuie pusi la punct, pacat ca exista astfel de oameni, credeti-ma pe cuvant ca este vb strict de rautate si pacat ca acesti oameni au niste copii pe care ii cresc intr-un mediu nesanatos, sadind in sufletele copiilor lor ura si dusmanie in loc de dragoste si omenie.
Nu inteleg cum este umilit de ceilalti parinti, nici cum doamna este umilita. Daca este asa, conducerea scolii ce spune? Ati sesizat in scris conducerea scolii?
s-a tinut o sedinta cu parintii la care a participat si d-na directoare dansa discutand despre faptul ca ,parintii ar trebui sa fie mai intelepti,mai ingaduitori,ei sunt inca mici si e trecerea de la gradi la scoala dar doua mamici au tot timpul ceva de comentat negativ la dresa copilului meu faptul ca a scos limba la nu stiu ce copil sau ca l-a impins pe nu stiu care lucruri care se-ntampla de obicei cand se joaca .mentionez la clasa afost d-na psiholog precizind ca copilul nu are nici o problema a parte doar ca parintii sunt foarte dificili.m-au jicnit ca nustiu sai dau o educatie si ca sa nu se mai atinga de odraslele lor..au venit chiar in clasa si au tipat la el de fata cu doamna binenteles doamna a ripostat si de atunci se comporta si cu dansa foarte urat ce este de facut daca o tin tot asa????
Aceste aspecte trebuia sa fie consemnate in procesul-verbal de sedinta. Doamna poate depune reclamatie la politie pentru insultele pe care i le adreseaza. In scoala nimeni nu are voie sa aiba comportament violent, fizic sau verbal, nimeni nu are voie sa insulte pe nimeni, nimeni nu are voie sa ameninte pe nimeni. Daca aceste comportamente sunt interzise, in orice circumstanta, prin legea penala, cu atat mai mult sunt interzise intr-o unitate de invatamant.
Si dv. puteti depune plangere pentru agresiunea verbala a acelor parinti. In fond, nu copiii au probleme, adultii semnificativi din viata lor au, iar acestia trebuie sa raspunda pentru alegerile pe care le fac.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala ... NeoG NeoG Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)
Cum sa fac sa am probe atunci cand un cadru didactic insulta elevii in clasa? Pichinez Pichinez Doamna invatatoare a copiilor mei din clasa a 3 a ,insulta elevii inclusiv pe ai mei evident si as vrea sa stiu cum sa reactionez,ce trebuie sa fac pentru ca ... (vezi toată discuția)
Mami , nu mai vreau la școală ! Pauliciu Pauliciu Cum pot face sa- mi transfer copilul la altă școală...el fiind clasa a șasea. Este zilnic agresat verbal ,bătut ,umilit de colegii lui (vezi toată discuția)