avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Cum sa fac sa am probe atunci cand un cadru didactic ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Cum sa fac sa am probe atunci cand un cadru didactic insulta elevii in clasa?

Doamna invatatoare a copiilor mei din clasa a 3 a ,insulta elevii inclusiv pe ai mei evident si as vrea sa stiu cum sa reactionez,ce trebuie sa fac pentru ca as fi vrut sa inregistrez o convorbire cu dansa la o sedinta dar ne-a spus in fata tuturor mamicilor ca daca prinde pe cineva ca o inregistreaza ,ne da in judecata!Sa nu mai zic si despre faptul ca le spun copiilor mei mereu ,atunci cand ii insulta ca puteti sa ii spuneti mamei ca nu ma intereseaza,,"Imi pun un avocat bun si scap basma curata""as vrea sa stiu ce pot sa fac in cazul acesta??
Cel mai recent răspuns: Pichinez , utilizator 13:37, 22 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asta-i buna ! Sa va dea in judecata ! Pentru ce motiv ? Al efectuarii unei inregistrari ? Ce-i de facut in cazul acesta ? Exact ce nu-i place doamnei... Inregistrari peste inregistrari pana cand exista o exteriorizare clara a comportamentului deosebit pe care-l are. Spor la inregistrari !
Ultima modificare: Joi, 18 Ianuarie 2018
ContSters454516, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati eventualul comportament necorespunzator conducerii scolii,inspectoratului scolar etc,
Buna ziua !Domnu avocat am vorbit cu doamna invatatoare in particular despre problema mea iar dansa a recunoscut ca a insultat copiii ,ba chiar am si o inregistrare.Astazi cand copiii mei s-au dus la scoala doamna le-a spus ca o sa faca un consiliu cu parintii si sa-i intrebe daca este frumos si bine ce au facut copiii mei in ultima zi de scoala cand au intrat in vacanta de iarna.Si anume ca au adus la scoala pocnitori.Este adevarat ca au luat cu ei pocnitori dar nu au tras deloc in incinta scolii,ci pe strada cand au venit acasa .Dansa pentru motivul asta vrea sa le scada nota la purtare.Eu cred ca acum vrea sa se razbune.Intrebarea mea este:Poate sa le scada nota la purtare daca nu a pus pe nimeni in pericol??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)
Ia spus băiatului sa stea o ora in parc până când vine cineva sa îl ea Ioana barbat Ioana barbat As vrea sa știu dacă pot face o plângere la școală împotriva Doamne învățătoare a băiatului meu care este in grupa 0...in ziua in care băiatul meu ... (vezi toată discuția)
Reglementarile actuale in privinta schimbarii unui cadru didactic de la o scoala primara Bogdanvmdev Bogdanvmdev Buna ziua, Ma puteti ajuta in urmatoarea speta: -cum se poate proceda pentru revocarea cadrului didactic de la o clasa primara(clasa I), astfel incat ... (vezi toată discuția)