avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cearta cu vecinii din cauza jocului copilului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cearta cu vecinii din cauza jocului copilului

Am un copil de 1 an si 6 luni.M-am mutat de 3 luni la bloc si vecina de sub noi se tot plange ca nu isi poate invata nepoata care nu are domiciliul aici.Imi spune sa il inchid in alta camera ca sa isi poata invata nepoata.Majoritatea timpului suntem afara si respectam orele de liniste.Zilele trecute A strigat nepoata ei la mine,in varsta de 17 ani,sa imi cumpar covor in casa si nu se mai aude asa.Ce pot sa fac ca nu mai rezist?Cum sa ii explic unui copil de 1 an jumatate ca nu are voie sa se joace,sa planga sau sa rada mai tare?Pot primi amenda de la politie?
Cel mai recent răspuns: Paula2014 , utilizator 11:57, 3 Decembrie 2014
Buna Eveliner! Si eu sunt in aceeasi situatie...deja am inceput sa am atacuri de panica at cd incepe cearta, adica zilnic. Tu cum ai rezolvat situatia? Are rost sa merg la politie sau ii pot da in judecata? La mine se isca scandal de la mersul pe jos al copilului de 1.3 ani....ce pot face ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zgomot in bloc arianaferseta arianaferseta M-am mutat in vara acestui an intr-un alt cartier al orasului Cluj Napoca. Am 2 copii de varste apropiate aprox 5-6 ani. Nu am probleme cu vecina de sub mine, ... (vezi toată discuția)
Program de liniste intr-un bloc muresann muresann Am citit chestiuni legate de problema cu programul de liniste (legea nr 61 , actualizata , L230 | 2007 ) insa tot a ramas cu un semn de intrebare . Se poate ... (vezi toată discuția)
Linistea publica-limitari gabrielaguler gabrielaguler Buna ziua, Am un copil de 6 ani si dupa ce ne intoarcem de la gradinita/lucru (cel mai devreme ora 17:00 cand vremea nu permite sa ramanem inca 1-2 ore pe ... (vezi toată discuția)