avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie PV contraventie, asigurare blocata, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie PV contraventie, asigurare blocata, martori falsi

Va salut! Mi-ar fi placut sa reintru pe forum doar ca sa dau sfaturi dar viata ofera surprize de tot felul :(

Incerc cat mai pe scurt:

La inceputul lunii aprilie, fiind in autoturismul personal, am fost lovit aproape frontal de un taxi care a trecut pe culoarea rosie a semaforului (noaptea, 21:30) . Masina mea e "praf", neoficial dauna totala. Nu au fost victime dar la locul faptei a sosit si politia. In cele din urma (a doua zi) s-a intocmit un proces verbal din care reiese ca soferul taxiului a trecut pe rosu. Acesta nu si-a recunoscut vina dar a fost de acord cu utilizarea RCA-ului.
Nu au existat alti martori la locul accidentului decat cei aflati cu mine in masina (doi minori)

Dupa 14 zile de la eveniment, soferul taxiului depune contestatie in instanta iar angajatorul sau (proprietarul masinii) se duce la firma de asigurari si le comunica faptul ca nu este de acord cu folosirea RCA.
Din informatiile culese printre taximetristi aflu ca angajatorul a facut rost de doi martori care sa sustina contestarea procesului verbal.

Intrebari:
1. Doi minori, pasageri sunt luati in considerare de instanta?
2. Cum pot eu sa contracarez in instanta doi martori falsi?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: RaDracones , utilizator 08:18, 15 Mai 2014
Sincer, suflu si in iaurt. E o situatie prin care nu am mai trecut si pe moment nu-mi permit nici macar consultarea unui avocat. Mai am pe cap si refuzul Asiguratorului vinovatului, sunt nitel cam stresat :(

Va multumesc pentru sfaturi si pareri. =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda jandarmerie Turcik Turcik Buna seara! Am cateva nelamuriri in legatura cu o amenda pe care am primit-o ieri seara(06.08.2010) in timpul unui concert, fiind acuzat de faptul ca am intrat ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala ContSters126381 ContSters126381 Buna ziua . Azi , dupa ce m-am pus in miscare din parcarea spitalului , am oprit la semafor fiind a doua masina iar in fata , ghiciti cine , masina politiei . ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa. cand/cum poti fi sanctionat? robertsk robertsk Buna ziua! Acum apoximativ 2 luni am avut un incident cu masina. Am spart accidental tripla din spate cuiva incercand sa ies din parcare. (ceva minor, nimic ... (vezi toată discuția)