avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... porumbeii vecinilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

porumbeii vecinilor

vecinii mei cresc porumbei iar cand le da drumul sa zboare se aseaza pe acoperisul meu.Am vorbit cu vecinul si initial a montat pe casa un suport cu trei sarme si porumbeii nu se mai asezau,dar cand bate vintul sarmele fac un zgomot ca la firele de inalta tensiune si nu puteam dormi noaptea,asa ca le-am dat jos.Acum se seaza din nou si murdaresc tabla(anul trecut sotul a trebuit sa se suie pe casa si cu o perie de sarma a periat tot rahatul pt a nu se strica tabla).Fiind foarte multi porumbei serii de cate 20-30 o data si le da drumul zilnic dimineta si seara,imi murdaresc si fatada si geamurile cu escremente.Ce pot face,caci vecinul nu e de inteles si cand am spus ca nu pot dormi ,mi-a raspuns obraznic si nu-l intereseaza problemele mele.In acest caz ce pot face legal?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: liliana1966 , utilizator 12:11, 3 August 2015
Angajati o firma sa va curete acoperisul si ii prezentati vecinului factura pentru decontare.
liliana1966 a scris:

Ce pot face,caci vecinul nu e de inteles si cand am spus ca nu pot dormi ,mi-a raspuns obraznic si nu-l intereseaza problemele mele.


Îl puteţi obliga să crească doar porumbei care zboară exclusiv în timpul zilei. :yeah:
CREDETI CA-MI PLATESTE FACTURA DE LA FIRMA DE CURATENIE DACA NU-L DAU IN JUDECATA?NU ESTE CHIAR NICI O LEGE CARE SA-I INTERZICA SA CREASCA PORUMBEI IN ORAS?ALATURI ESTE UN BLOC LA 4-5M DE COTETUL PORUMBEILOR,O ALTA CASA LA 3-4M,A MEA LA 8M,DAR EI ZBOARA DOAR IMPREJURUL CASEI MELE CARE E MAI INALTA CA A LUI.AS DORI SA STIU DACA-L DAU IN JUDECATA CE SANSE AM.FAC MIZERIE PE ACOPERIS,TERASA UNDE AM SEZLONGURI SI O MINI PISCINA,PE MASINA,PENE IN CURTE ETC.VECINUL CRESTE IN JUR DE 100 PORUMBEI SI LE DA DRUMUL PE RAND SI DIMINEATA SI SEARA SI ZBOARA CATE 30-40 O DATA .MURDARESC FATADA,ACOPERISUL,TERASA,GEAMURILE,MASINA.DREPTUL MEU DE PROPRIETATE NU EXISTA?CA NU SUNT PASARI SALBATICE...AR TREBUI INITIATA O LEGE IN ACEST SENS DACA NU EXISTA CA EU AM O PROBLEMA REALA,NU V-AS DORI....VA MULTUMESC ANTICIPAT

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deranj provocat de porumbei ctinliliana ctinliliana Buna dimineata,as dori sa stiu ce sanse am sa castig daca dau in judecata un vecin care creste porumbei(150-200) in oras la o distanta de 10 m de casa mea si ... (vezi toată discuția)
Mizerie porumbei Iael Iael Intr-o casa alaturata al carei acoperis este degradat au patruns o multime de porumbei .Problema este ca din aceasta cauza in curtea mea e permanent o mizerie ... (vezi toată discuția)
Hotar de demarcare vecinatate mimisor31 mimisor31 In ultimul timp tot am probleme... Am devenit proprietara a terenului in urma unei succesiuni dupa decesul tatei. Apoi mama in urma unui accident vascular a ... (vezi toată discuția)