avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie contract munca revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie contract munca revisal

Buna seara
Am modificarea in contractul de munca privind salariul de incadrare, dar la un salariat am gresit data de la care produce efectele. Am scris 01.01.2014 in loc de 01.07.2014. Am incercat sa fac corectie, dar nu imi preia corectia. Cand vreau sa verific, in raport per salariat imi apare numai modificarea de salariu cu data de 01.01.2014 nu si corectia cu data de 01.07.2014. Nu imi dau seama unde am gresit. Ma poate ajuta cineva?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cata_68 , utilizator 01:31, 29 Iunie 2014
Se pare ca in instoric contract imi apar si modificarile si corectiile. Deci registrul pentru transmis e corect intocmit. Nu imi dau seama de ce nu apare modificarea si in raport per salariat. .......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Corectie revisal nicoletaart nicoletaart Buna ziua, Am intocmit un act aditional in 10.04.2014 cu modificarea functiei incepand cu data de 01.04.2014. Astazi am facut modificarea in revisal dar am ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu - revisal Rus Vlad Rus Vlad Speta: s-au inregistrat modificarile salariale in Revisal, in data de 18.01. Din pacare persoana care a procesat modificarile a trecut la data la care produce ... (vezi toată discuția)
Corectie salariu in revisal svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Am observat sa este gresit salariu de incadrare al unui angajat. Am facut corectia , data la care produce efectele fiind aceeasi cu data ... (vezi toată discuția)