avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare adresa punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare adresa punct de lucru

Ce presupune mutarea unui punct de lucru(>6 angajati) la alta adresa, din acelasi judet? Trebuie radiat pct de lucru si deschis altul pe noua adresa?
Ma puteti ajuta cu procedura si actele necesare?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:54, 15 Iulie 2014
Daca nu mai aveti activitate la vechiul punct de lucru, da, este recomandabil sa radiati. Procedura si actele necesare le gasiti pe site-ul oficilului comertului - www.onrc.ro. Numai bine!
Mentiunea de inchidere a unui punct de lucru deja existent si deschiderea unui nou punct de lucru, unde doriti sa desfasurati activitati economice, se poate efectua in cadrul unui singur dosar, in temeiul unei mentiuni complexe.
Punctul de lucru reprezinta spatiul in care societatea comerciala desfasoara activitati economice. Asadar, orice societate comerciala poate avea in afara de sediul social, care poate fi cu sau fara activitate, un punct de lucru inmatriculat la Registrul Comertului, in raza caruia societatea isi are sediul social. Daca doriti deschiderea unui punct de lucru, trebuie de asemenea, sa autorizati si activitatile pe care doriti sa le desfasurati efectiv in spatiul respectiv.
Dosarul complet pentru ORC necesar inchiderii si totodata, deschiderii unui nou punct de lucru trebuie sa cuprinda:
- Cerere;
- Declaratie;
- Act modificator;
- Copie act modificator;
- Anexa;
- Dovada de proprietate a spatiului cu destinatie de punct de lucru;
- Dovada dreptului de folosinta a spatiului cu destinatie de de punct de lucru;
- Acord asociatie locatari;
- Certificat constatator pentru punctul de lucru pe care doriti sa il inchideti.
- Imputernicire de substituire.
Pentru operatiunile de la Registrul Comertului cititi la adresa
[ link extern ]

si pentru la finante cititi la adresa
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma....lamuriri urgent! davidoff davidoff Va rog frumos sa ma ajutati cu niste lamuriri. Cum este mai avantajos pentru mine, sa mut o societate de la Bucuresti la Ilfov, sau sa o inchid pur si ... (vezi toată discuția)
Puncte de lucru daca am o firma cu sediul social intr-un oras si vreau sa deschid punct de lucru in alt oras dar nu am un sediu , ci ambulator cum procedez? (vezi toată discuția)
Deschidere chiosc diananica diananica Buna ziua, as dorii sa imi deschid un magazin mixt de tip chiosc si as dori sa stiu de ce acte am nevoie, practic pas cu pas pentru a deschide aceasta ... (vezi toată discuția)