avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Catelusa mea a fost atacata de cainele altui ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Catelusa mea a fost atacata de cainele altui proprietar ce pot sa fac

Imi duceam catelusa Cane Corso in lesa la casa unde o tin dupa ce am luat-o cu mine intr-o excursie, iar in dreptul magazinului proprietarului cainelui, cainele mi-a atacat catelusa fara sa fie provocat in vreun fel,cateusa mea nu avea botnita pt ca a facut rana de la ea dar era tinuta in lesa si nu este un caine agresiv , am filmulete care demonstreaza asta.Acelasi caine mi-a mai atacat acum 3 ani un husky Siberian care il detinam in proprietate dar am considerat ca a fost doar un accident,acelasi caine a atacat si omorat un maidanez in fata mamei mele,fiicei mele de 2 ani si nepoatei mele de 8 ani.Ce pot sa fac pentru ca acelui caine sa nu i se mai dea drumul liber iar stapanul sa fie sanctionat pentru ce a facut.Va multumesc anticipat.:((
Cel mai recent răspuns: alintutza88 , utilizator 11:56, 5 Septembrie 2014
Au fost martori destui.Toti erau in centru satului.
Atunci nu este o problema ca nu aveti filmare cu incidentul, cu martri se poate dovedi si mai bine. Trebuie numai sa va hotarati ce alegeti dintre demersurile de mai sus.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.Deocamdata am depus plangere la politie iar in functie de rezultatul anchetei ,daca nu este unul favorabil il voi da si in judecata.Pentru ca nu vreau sa mai atace si alti caini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un cane corso mi-a omorat catelusul, un pomeranian. ce e de facut? mariaflorentina mariaflorentina Acum doua zile, un câine de talie mare - mai exact CANE Corso - mi-a atacat cățelușul, un pomeranian, fără motiv, OMORANDU-L pe loc! Am sunat la ... (vezi toată discuția)
Caini periculosi gabycristy gabycristy buna ziua! detin un caine inscris la art.1, lit b ca fiind caine periculos, fiind rasa Amstaff. Cainele are dresajul facut, etc. Problema mea este ca, atunci ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de botnita pentru rottweiler? adiut89 adiut89 Am un rottweiler si nu stiu daca este obligatoriu bornita sau nu ? are aproape 3 ani e mare dar nu stiu daca este obligatoriu ? in lesa il tin tot timpu cand ... (vezi toată discuția)