avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sporul de vechime in institutiile publice
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sporul de vechime in institutiile publice

Buna ziua,
Un muncitor necalificat dintr-o primarie are salariul de baza in prezent de 900 de lei - indifferent de vechimea in munca. El schimba gradatia de vechime , trece la gradatia 5 si salariul de baza ramane acelasi.
Un inspector de specialitate debutant are tot 900 de lei. Acest inspector trece la gradatia 1 de vechime in munca. Cu cat I se mareste salariul de baza? Conform carei legi?
Cel mai recent răspuns: buia , utilizator 13:03, 22 Octombrie 2014
in ambele cazuri aplic L 284/2010, art. 11.
In primul caz la trecerea la gradatia 5: 900x2,5%+/=
in al doilea caz: 900 x7,5%+/=

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicare salariu de baza minim brut in institutiile publice avand personal bugetar Jz61 Jz61 As vrea sa ma indrumati, cum se aplica salariul de baza minim brut pe tara, in institutiile publice.Am citit mai multe comentarii in aceasta privinta, parerile ... (vezi toată discuția)
Modificarea gradatiei de vechime legorodi legorodi Buna ziua! La modificarea gradatiei de vechime in cazul salariatilor cu salar de baza de 670 lei, cel care trece la gradatia de vechime 1, noul salar de ... (vezi toată discuția)
Salariu de baza consilier asistent oana_ioan2002 oana_ioan2002 Buna ziua, Sunt incadrata la stat, subordine primarie municipiu, consilier asistent, cl 39, studii superioare, vechime 2 (de la 5-10 ani), din IANUARIE ... (vezi toată discuția)