avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... De ce nu fac nimic asociatiile de proprietari ca apa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

De ce nu fac nimic asociatiile de proprietari ca apa calaie aproape rece se plateste la pret de apa calda?

Ce asteapta sa faca ceva?

Ar trebui sa se uneasca pentru aceasta jepcarie si jecmanire evidenta a oamenilor cinstiti?
Cel mai recent răspuns: callingcard , utilizator 04:37, 28 Iunie 2022
Pai discutia s-a terminat de 8 ani si totusi este in actualitate?
Pe linga ce spunea @Adriantot, mai sus, pot sa va recomand o solutie tehnica: recircularea apei calde intre punctul termic si bransamentul de bloc, inainte de apometru.
Acest lucru necestia o foarte buna izolatie termica a conductelor de apa calda de la punctul termic la blocuri, apoi o foarte buna izolare a tevilor de apa calda si termoficare din subsoluri, spatii comune, apartamente si gheuri.
In conditiile aratate vom avea temperaturi ale apei calde, decente. Probabil ca va creste per total pretul apei calde, dar ne vom atinge scopul - avem apa calda la temperatura de peste 45 grade Celsius, adica numai buna de folosit (eu prefer ca temp. sa fie chiar in jur de 50 gr. C).
Cred ca legea zice 50C-55C. Cand intra, la baza blocului meu, cu 43 C, era prea putin pentru cei de la etajele superioare.
Pentru recircularea apei calde intre punctul termic si bransamentul de bloc....as avea nevoie sa exemplu ca sa inteleg.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apa calda ultimul etaj _adi_ _adi_ As dori sa aflu parerile dumneavoastra despre posibilitatile tehnice de rezolvare a problemei apei calde la etajele superioare avand in vedere ca pentru a avea ... (vezi toată discuția)
Apa calda rita999 rita999 Buna ziua. De ce nu mai avem apa calda dupa montarea apometrelor? Daca vreau sa fac dus dupa o zi de munca, vesnic pe conducta de apa calda curge rece; trebuie ... (vezi toată discuția)
Consum apa calda Utilizator984 Utilizator984 Locuiesc in Bucuresti la etajul 9 al unui bolc. Consumul mediu de apa calda este in jur de 10 mc pe luna insa aproape 50% din aceasta apa este rece. Daca ... (vezi toată discuția)