avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bursa profesionala, ce reprezinta 20% din totalul ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bursa profesionala, ce reprezinta 20% din totalul orelor la o singura disciplina

art.7 din HG 1062/30.10.2012, spune că bursa profesională se sistează ... dacă elevul înregistrează cel putin 20 de absențe nemotivate din totalul orelor de studiu ori cel putin 20% din totalul orelor la o singură disciplină de studiu / un singur modul, cumulate pe un an școlar....
Acel 20% sunt total absente sau se referă doar la absențele nemotivate, având în vedere existența înainte de procent a conjuncției ”ori”.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 18:13, 20 Ianuarie 2015
Nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa profesionala pentru elevi Kolcsar Hajnal Kolcsar Hajnal Bună ziua! Avem o nelămurire privind acordarea/ suspendarea bursei profesională pentru absențe nemotivate și purtare sub nota 7. Dacă un elev a ... (vezi toată discuția)
Plata bursa profesionala kis.katalin kis.katalin Conform HG 951/2017, elevii beneficiaza de bursa profesionala si nu primesc daca inregistreaza pe luna precedenta mai mult de 10 absente nemotivate. Cum este ... (vezi toată discuția)
Probleme exmatriculare din cauza absentelor Potco Potco Salutare, intru direct in subiect pentru a nu mai lungii discutia. Am fost azi dimineata exmatriculat din cauza absentelor dar nu am fost instiintat scris. ... (vezi toată discuția)