avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... plata bursa profesionala
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

plata bursa profesionala

Conform HG 951/2017, elevii beneficiaza de bursa profesionala si nu primesc daca inregistreaza pe luna precedenta mai mult de 10 absente nemotivate.
Cum este corect a se face calculul, exemplu: la sfarsitul lunii octombrie se colecteaza absentele pentru luna octombrie, iar in luna noiembrie se primesc banii pentru luna octombrie si se face plata cf.situatiilor colectate, adica un elev care are mai mult de 10 absente nemotivate pe luna octombrie, nu mai primeste banii pt.ca are 10 absente nemotivate?
Fiindcă există diferite opinii în ceea ce priveşte sistarea bursei profesionale vă rugăm să ne ajutaţi cu un răspuns.

Dacă elevul înregistrează 12 absenţe în luna octombrie care este luna în care se sistează bursa?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:07, 28 Noiembrie 2019
Bursa profesională nu se acordă pe o perioadă de o lună dacă elevul înregistrează mai mult de 10 absențe nemotivate în luna precedentă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bursa profesionala, ce reprezinta 20% din totalul orelor la o singura disciplina alb_gabi alb_gabi art.7 din HG 1062/30.10.2012, spune că bursa profesională se sistează ... dacă elevul înregistrează cel putin 20 de absențe [b]nemotivate[/b] din ... (vezi toată discuția)
Bursa profesionala pentru elevi Kolcsar Hajnal Kolcsar Hajnal Bună ziua! Avem o nelămurire privind acordarea/ suspendarea bursei profesională pentru absențe nemotivate și purtare sub nota 7. Dacă un elev a ... (vezi toată discuția)
Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, ... MarianMustata MarianMustata Avem 2 copii care nu mai vin la scoala dar primesc bursa de merit, exista vreo solutie sa nu le mai platim bursele? (vezi toată discuția)