avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... UZUCAPIUNE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

UZUCAPIUNE

Am urmatoarea situatie:
am cumpart o casa+teren in '96 , am avut si un proces pentru o diferenta de teren pentru care vanzatorul nu a avut bani sa continue procesul dar am stiut inca de cand am cumparat cum stau lucrurile.Alaturi de proprietatea achizitionata exista si un teren liber, pentru care in momentul cand am demolat vechea casa (cea cumparata) am facut PUZ si PUD in paralel cu documentatia pentru construirea unei noi cladiri pe terenul cumparat .
Intrebarea mea este urmatoarea constructia noua nu are CADASTRU si INTABULAREA facuta, platesc impozit pe (cladire+teren)+"teren vecin" daca fac acum toate acestea pot inscrie intreaga suprafata a terenului???
MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ContSters344024 , utilizator 18:02, 14 Februarie 2015
nu
direct nu, dar se pot gasi solutii legale, in functie de ce documente aveti
12.02.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C8-civil
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâţilor Kiss Ioan şi Statul Român, prin MFP. Respinge cererea formulată în contradictoriu cu pârâţii Kiss Ioan şi Statul Român, ca fiind introdusă împotriva unor persoane fără calitate procesuală pasivă. Admite cererea formulată în contradictoriu cu pârâtul Municipiul Bucureşti, prin Primar şi, în consecinţă: Constată că reclamanţii au dobândit prin efectul prescripţiei achizitive de lungă durată dreptul de proprietate comună asupra terenului în suprafaţă de 188 mp, situat în Bucureşti, strada Cernavodă, nr. 24, sectorul 5, astfel cum este identificat prin raportul de expertiză efectuat în cauză de expert tehnic judiciar Avram Dorel (filele 42-47). Ia act de faptul că nu au fost solicitate cheltuieli de judecată. Cu drept de a formula recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 12.02.2015.
Document: Hotarâre 1219/2015 12.02.2015



:weg:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine poate sa-mi explice? Tatiana44 Tatiana44 :((buna ziua, Proces cu primaria locala se accepta. Primaria Mun bucuresti face recurs. decizia: .Admite recursul. Modifică în parte sentinţa civilă ... (vezi toată discuția)
S-a terminat procesul ? stelutadumitrache stelutadumitrache 20.05.2014 Ora estimata: 12:00 Complet: CC17-mf Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a ... (vezi toată discuția)
Care va fi procedura ? rolex rolex Intr/o speta privind operatiuni de cadastru instanta a dat urmatoarea sentinta 13/02/2013 Admite cererea Solutie: Admite excepţia lipsei calităţii ... (vezi toată discuția)