avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Contestatie rovinieta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Contestatie rovinieta

Buna seara,in septembrie 2014 am fost depistat de camerele cnadr circuland fara rovinieta apoi amendat si executat silit.
In urma cu 2 zile am citit RIL(recursul in interesul legii) care stabileste ca procesul verbal intocmit de cnadr fara semnatura olografa a agentului constatator este lovit de nulitate absoluta.
Intrebarea mea este daca pot recupera suma de bani care am platito in septembrie 2014 in urma executarii silite si daca raspunsul este afirmativ care este procedura de urmat?
Cel mai recent răspuns: Tut_trademark , utilizator 01:22, 26 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta cristidaniel cristidaniel Buna ziua! In dimineata aceasta am primit un proces verbal prin care sunt amendat ca am circulat fara rovinieta. Am verificat si intradevar nu aveam ... (vezi toată discuția)
Pv rovinieta shanni shanni am primit in decurs de 3 ani si 1/2un numar de 8 Procese Verbale de contraventie pentru rovinieta . Le-am platit pe toate la momentul respectiv , ca si ... (vezi toată discuția)
Executare silita rovignieta danutz_ldm danutz_ldm Buna ziua in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR..... Nu le-am bagat in ... (vezi toată discuția)