avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 532 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Pariuri sportive on-line
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Pariuri sportive on-line

Buna ziua. Din ce am citit pana acum nu imi este clara legislatia in privinta acestora. Eu joc la Bet365. Acestia nu mai accepta inregistrarea utilizatorilor din Romania dar daca aveam deja cont acolo este in continuare functionabil. Este legal sa joc? Si daca da, cum fac sa declar un eventual profit si cat trebuie platit, si incepand cu ce data. De exemplu daca maine retrag 100 euro acest profit trebuie declarat pana in luna mai a anului 2016?
Cel mai recent răspuns: teoturbo , utilizator 11:19, 27 Martie 2015
constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă fapta oricărei persoane care participă la activităţi de joc de noroc care nu sunt autorizate pe teritoriul României, organizate prin intermediul sistemelor de comunicaţii de tip internet, sisteme de telefonie fixă ori mobilă sau a oricăror mijloace asimilat (art.25 lit.k din O.U.G. nr.77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc).
si on-line nu se poate juca la nici o casa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea la pariuri sportive pe internet sunt permise de catre oug nr. 77/2009 privind organizarea si exploatarea jocurilor de noroc adriana7 adriana7 Buna ziua. As avea si eu o chestiune de clarificat. As vrea sa stiu daca a paria pe internet la diverse firme de pariuri on-line( Gamebookers.com , ... (vezi toată discuția)
Jocuri de noroc cristitotora cristitotora Detin o societate ce se ocupa cu jocuri de noroc. Dupa noile reglementari in domeniul jocurilor de noroc nu pot sa-mi permit sa mai functionez. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Loterie privata paula23 paula23 as vrea sa stiu daca in Romania se poate intemeia o loterie privata on line (vezi toată discuția)