avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 279 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... S-a efectuat executarea silita a imobilului cu care ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

S-a efectuat executarea silita a imobilului cu care s-a garantat imprumuturile, infiintarea de poprire pe venituri cu blocarea tuturor conturilor

Buna ziua! In luna februarie 2014, executorul judecatoresc a efectuat executarea silita a imobilului cu care fusesera garantate doua imprumuturi, respectiv 18.500 euro imprumut ipotecar si 19.000 euro imprumut nevoi personale cu ipoteca. Imprumuturile initiale insumau suma de 38.000 euro, contractate in luna iulie 2008, dupa care am platit ratele lunare pana in luna august 2010, cand din cauza conditiilor macroeconomice, taierea salariilor, am apelat la o restructurare a creditelor pe o perioada de un an. in contractele aditionale, la restructurarea creditelor, la soldul initial s-a mai adaugat suma de 12000 euro. In luna august 2011 am vrut sa platesc o parte din rata, in suma de 250 euro lunar, dar m-i s-a comunicat ca suma nu acopera nici macar dobanda aferenta ratelor.(ratele insumand 435 euro lunar). banca s-a oferit sa-mi acorde din nou o restructurare, dar pe care am refuzat-o, deoarece soldul initial al creditului crescuse deja la 50000 de euro si nu mai vroiam sa creasca din nou. Alta solutie nu a mai oferit creditorul meu. In cele din urma am ajuns la executarea silita a imobilului, imobilul vanzandu-se cu suma de 12500 euro. Acum am oprire pe salariu, 50 la suta, in suma de 750 lei lunar, conturile blocate. In acest moment nu stiu cu exactitate unde anume se duc banii opriti pe stat, ce datorie mai am, etc.As vrea sa stiu unde anume sa ma adresez sa aflu cu exactitate situatia mea, ce pot face din punct de vedere juridic? multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:43, 28 Iulie 2015
Solicitați creditorului să vă comunice exact creanța sa față de dvs. Cereți=i să vă comunice inclusiv modul în care se face imputația plății.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate licitatie casa alissha alissha Fratele meu in 2006, a facut un credit la BRD/Contract credit nr..... ...... prin care debitorul – fratele decedat si sotia datoreaza creditorului BRD- ... (vezi toată discuția)
Comision refinantare credit-legalitate mi_simonet mi_simonet Buna ziua. Sunt nefericita posesoare a unui credit ipotecar in CHF. Fiind bugetara, cu probleme financiare, am solicitat ajutorul bancii in ceea ce priveste ... (vezi toată discuția)
Executare silita ContSters369458 ContSters369458 Am de incasat de la un debitor suma de 5.000 euro prin sentinta definitiva. Acesta doreste sa imi plateasca suma in transe, modalitate cu care eu nu sunt de ... (vezi toată discuția)