avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Despagubiri dupa accident auto
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Despagubiri dupa accident auto

In familia noastra a avut loc o tragedie, iar mama a decedat.

Datorita faptului ca detaliile accedintului au aparut si in ziar, am fost contactati de mai catva reprezentati al unor avocati.

Din pacate, noi nu stim care casa de avocatura ar fi mai buna sau cum sa ii alegem.

Orice sfaturi legate de alegerea avocatului sunt binevenite.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:33, 2 Octombrie 2016
pe scurt:
1) exista vreo diferenta de nivel al dispagubirilor in functie de judecatoria in care are loc procesul: o localitate mica din provincie vs Bucuresti. Accidentul s-a intamplat in provincie dar asiguratorul RCA este din Bucuresti.
2) centrul european de despagubiri este firma de avocatura? (cede.ro)
3) este mai bine sa cautam noi un avocat sau ne putem increde in casele de avocatura care ne-au gasit prin intermediul stirilor despre accidentul auto aparute in ziar? Procentajul acestor case de avocatura este de 25-30% din valoarea despagubirilor.
4) Care este nivelul mediu al despagubirilor practicat de instante sau cum as putea afla acest lucru?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2016
tudoru, utilizator
O casa serioasa de avocatura nu pescuieste clientii.
Intrebati prin cunostintele dvs poate va recomanda cineva un avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Octombrie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Cuantumul despagubirilor materiale sunt reglementate printr-o norma ASF, iar de cateva zile de o Ordonanta de urgenta. Dosarul dvs. se va instrumenta in conformitate cu prevederile actului normativ in vigoare la data producerii accidentului.
In principiu, despagubirile materiale trebuie sa fie identice valoric. Totusi, pot exista diferente care se datoreaza diferentelor dintre valorile primare introduse in calcul.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire rca Mandarin87 Mandarin87 Buna ziua, Din pacate am suferit un accident cu masina in aprilie. Dauna totala Am initiat procedurile de recuperare dauna de la RCA-ul ... (vezi toată discuția)
Despăgubire staționare taxi (în calitate de păgubit), ca urmare a unui accident. mai este de actualitate acest tip de despăgubire? Parakalo Parakalo Mai este de actualitate acest tip de despăgubire. Mâine fac 4 săptămâni de staționare și sunt și operator de transport. Întâmpin reticență din ... (vezi toată discuția)
Cum caut pe just.ro tudoru tudoru buna ziua, o ruda de gradul I a decedat intr-un accident auto, iar ptr ca stirea a aparut in ziarele locale am fost contactati de reprezentantii unor case ... (vezi toată discuția)