avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum pot trece in spatiu din birou in casa de locuit?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum pot trece in spatiu din birou in casa de locuit?

Am cumparat un apartament si in cf figurează birouri . Cum pot schimba destinatie din birou in spatiu locuinta?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:43, 30 Octombrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pentru solutionare este necesar sa va adresati primariei teritoriale , cu cerere de emitere certificat de urbanism pentru schimbarea de destinatie, anexand cererii un extras de carte funciara si un plan de amplasament.
La obtinerea certificatului de urbanism, vi se vor indica documentele in baza carora se face schimbarea de destinatie=autorizatie PSI, autorizatie mediu, aviz salubritate, dovada utilizarii legale a spatiului, lucrare ridicare topo, acord coproprietari sau vecini etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate schimba destinatia unui spatiu comercial in sediu de birouri sau spatiu de locuit? kres kres Cum se poate schimba destinatia unui imobil din patrimoniul societatii din \\"spatiu comercial\\" (magazin) in \\"sediu administrativ\\"sau \\"sediu de ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie lilicrin lilicrin Am cumparat o casa pe firma prin intermediul Banc Post, si acolo am sediul firmei si de asemenea un internet, as vrea sa stiu ce pot face pentru a schimba ... (vezi toată discuția)