avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat fiscal

in cat timp se elibereaza certificatul fiscal unde scrie si ce articol?
Cel mai recent răspuns: Gheorgheni Alina G , Consilier juridic 11:42, 28 August 2009

mai exact: ordinul MFP nr. 752/2006, Art. 8. - Cererile de eliberare a certificatului de atestare fiscala pentru persoane juridice se vor solutiona in maximum 5 zile lucratoare de la inregistrare, cu exceptia celor formulate de contribuabilii care au sedii secundare inregistrate la alte organe fiscale, care se vor solutiona in maximum 10 zile lucratoare de la inregistrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal cona_dumitru cona_dumitru Buna ziua,sunt din Constanta si am rugamintea daca poate cineva sa ma ajute.Trebuie sa facem o succesiune urgent si imi trebuie un certificat fiscal.Stie ... (vezi toată discuția)
Termen pentru certificatul fiscal irina56 irina56 As dori sa stiu , care este termenul limita de eliberarea unui certificat fiscal, de la data solicitarii.V MULTUMESC (vezi toată discuția)
Termen pentru eliberarea certificatului fiscal calytul calytul care mai este termenul pentru eliberarea certificatului fiscal de catre administratia publica locala?Ne luam dupa OG 29/2011?unde scrie 10 zile sau dupa cod ... (vezi toată discuția)