avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... obligatiile primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

obligatiile primariei

buna ziua!
am si eu o nelamurire:
Am solicitat anul trecut si am si primit autorizatia pentru constructia unei case. acum vreau sa ma apuc de construit si am anuntat inspectoratul despre acest lucur. La fel si primaria si am facut si o solicitare de amenajare a drumului de acces. Am solicitat aviz de racordare la enel care a spus ca se depaseste distanta de 100 m si intra in grija primariei sa faca retea acolo.
1.Poate primarul sa spuna ca nu sunt fonduri sau ca mai astepata sa construiasca si altii ca sa faca ceva acolo?
2.Ce ar trebui sa imi asigure mie primaria in momentul in care imi emite autorizatia de constructie? Ar trebui sa imi dea autorizatie daca nu este sigur ca imi poate oferi niste conditii de trai: curent/ iluminat public, apa, canalizare, drum...
3. in cazul in care refuza sa faca drumul si sa puna stalpi ce pot face?
multumesc!

Alte discuții în legătură

Problema racordare casa construita enel oancea marius oancea marius am construit o casa in comuna copaceni ilfov,ultimul stalp se afla la cca 270m,am autorizatie constructie p/v de terminarea lucrarilor,platesc impozit la fel ... (vezi toată discuția)
Stalpi iluminat stradal RPDiana RPDiana Buna ziua,doresc sa va consult in urmatoarea problema: - Acum 7 ani am inceput constructia unei case pe un teren extravilan (acum intravilan), in satul ... (vezi toată discuția)
Cedare teren primarie darwin.award darwin.award Buna ziua, Va scriu reprezentand ~40 de familii dintr-o zona a orasului Miercurea Ciuc. Problema noastra este cam complex: Avem toti terenuri intravilan, cu ... (vezi toată discuția)