avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dizolvare asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dizolvare asociatie

Initial asociatia a avut trei scari. In decursul timpului acestea s-au divizat. In statutul asociatiei mama, se precizeaza ca "Dizolvarea Asociaţiei de Proprietari va fi anunţată la Judecătoria sau Administraţia Financiară unde aceasta a fost înregistrată". Ma intereseaza daca trebuie facuta dizolvarea la Judecatorie, sau doar la administratia financiara. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 17:31, 18 Martie 2017
in mod normal, scarile care s-au separat, desprins, si-au infiintat propria asociatie de proprietari, ultima ramasa "mostenind" identitatea juridica a mamei. Dizolvarea asociatiei presupune disparitia condominiului, ceea ce nu e cazul aici.
Și aceea are cod fiscal nou. Prin urmare cea veche (asociația mamă) trebuie dizolvata sau radiata.
anyme a scris:

Și aceea are cod fiscal nou.


Vreti sa spuneti ca, de fapt, au aparut doua noi asociatii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dizolvare asociatie de proprietari ! stelutaalistar stelutaalistar Buna seara ! As dori sa cunosc cum pot dizolva o asociatie de proprietari . [u]Practic [/u], nu teoretic . Ma refer in mod special la acte necesare , taxe ... (vezi toată discuția)
Divizarea asociatiei de proprietari przybilla przybilla Buna ziua tuturor. Exista in prezent o asociatie de proprietari a unui bloc format din 3 scari. Din fericire toate facturile se platesc deja separat pe ... (vezi toată discuția)
Divizare asociatie proprietari bucur_cata bucur_cata Buna ziua! Pe scurt bloc cu 2 scari, asociatie de proprietari constituita pe ambele scari S-a facut adunare generala in care s-a luat act de acordul ... (vezi toată discuția)