avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 249 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Accident rutier
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Accident rutier

In urma cu 2 sapt. in incercarea de a ocoli un caine am fost lovita ,in lateral stanga, de un alt auto care era in depasire .Acesta circula cu o viteza destul de mare pentru mersul in localitate pentru ca dupa ce m-a lovit pe mine a intrat si intr-un alt auto care era stationat regulamentar si l-a facut praf.Deasemenea si masina lui este terminata.Domnului i s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala deoarece eu am necesitat internare 6 zile.
Dupa ce am iesit din spital m-am prezentat la sectia de politie sa dau declaratie dar acolo nu m-au lasat sa o dau scris sa o puna la dosar ci au zis ca ma cheama alta data.intrebarile mele ar fi urmatoarele:
De ce nu mi-au luat declaratie in lipsa acelui domn ,atata timp cat d-lui a dat o declaratie in lipsa mea?
Cine ar putea fi considerat vinovat?
Ce putem face cu asigurarile daca exita si un al treilea auto lovit?

Alte discuții în legătură

Accident rutier ana-maria iacob ana-maria iacob In urma cu 3 sapt. dupa partea dreapta a carosabilului ,mi-a sarit in fata masinii un caine.Nu am avut timp sa fac nici o alta manevra si am tras stanga de ... (vezi toată discuția)
Se mai poate face ceva după mai mult de 15 zile de la accident pentru a se face dreptate ? mihaild mihaild 1) La începutul lunii septembrie 2017, a avut loc un accident de circulație cu vătămare corporală. 2) Accidentul, care a avut loc într-o localiste, ... (vezi toată discuția)
Accident cu victime - vatamare corporala bunyka bunyka In februarie a.c. circuland pe un drum cu 3 benzi am ajuns la o intersectie aflata in dreptul unui fost refugiu de tramvai. Am semnalizat stanga coresp, am ... (vezi toată discuția)