avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

In urma cu 3 sapt. dupa partea dreapta a carosabilului ,mi-a sarit in fata masinii un caine.Nu am avut timp sa fac nici o alta manevra si am tras stanga de volan ca sa-l evit,iesind de pe banda mea de mers pe banda din stanga.Un alt auto care mergea cu foarte mare viteza m-a lovit in lateral in usa din fata.Masina acelui barbat din masina mea a ricosat intr-un alt auto parcat regulamentar lovind-o foarte rau si pe aceasta.A lui este dauna totala. Am fost luata de ambulanta deoarece am fost lovita la cap si am fost spitalizata 6 zile.Dupa ce am iesit din spital am fost sa dau declaratie dar am relatat doar oral nefiindu-mi luata declaratie si scris(mi s-a spus ca ma cheama alta data).Este normal acest lucru?Acelui domn i s-a luat deja declaratie scrisa,mie de ce nu?Si vreau sa aflu cine este vinovat?
Ma puteti ajuta cu un raspuns ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-maria iacob , utilizator 19:15, 6 Aprilie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident mortal din culpa ds_aim ds_aim Buna... In luna anului 2013 martie , ma deplasam dintr-o localitate in alta. La un momendat am obsevat un grup de persoane pe banda mea de mers(aveam ... (vezi toată discuția)
Accident cu retinere de permis PLAYBOY4EVER2009 PLAYBOY4EVER2009 BUNA ZIUA. IN URMA CU CATEVA ZILE MI S-A RETINUT PERMISUL PE 2 LUNI IN URMA UNUI ACCIDENT PENTRU FAPTUL CA AM PIERDUT CONTROLUL VOLANULUI SI AM INTRAT PE ... (vezi toată discuția)
Lovire din spate Ionut groza Ionut groza Buna ziua .Pe data de 16 08 2918 in bucuresti ma lovit un motociclist in spatele masini si sa accidentat ,acordându ajutor medical de o ambulanță aflată ... (vezi toată discuția)