avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plângere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plângere penala

Bună ziua. As dori sa fac și eu o plângere penala,deci iată ce s a intamplat: copilul meu a vorbit cu un alt minor iar acesta la pus sa trimită mesaje taxabile pe abonamentul familiei. Eu am achitat acest cost și am ca dovada, o conversație pe Facebook din care nu s a precizat sa trimită SMS undeva, el doar spunând ca nu îl va taxa și chitanța costului achitat. Îi știu numele și din ce oraș este. As putea depune o plângere penala? Și dacă da,ce ar păți acest minor?
Cel mai recent răspuns: adrian11294 , utilizator 12:55, 18 Aprilie 2017
Nu vad infractiunea pentru care ati putea sa depuneti.
Înșelăciune? El ia zis băiatului meu ca nu îl taxează.
Cum se pot pierde multi bani prin mobil: in primul rand trebuie sa aveti abonament, in al doilea rand trebuie sa depasiti cota de trafic de internet stabilita prin abonament sau sa va abonati la servicii de SMS cu plata sau sa sunati la liniile telefonice cu plata (de ex. de sex prin telefon). Nu este neaparat necesar sa faceti constient acest lucru, oferte mincinoase cu "ati castigat un premiu, trimiteti SMS la numarul cutare" sunt suficiente. Sau va suna noaptea cineva din Congo si inchide dupa ce raspundeti si dvs. din prostie dati telefon in Congo, ala va pune o placa cu convorbirea s-a incheiat (ton de ocupat, pe urma liniste profunda) si nu verificati daca s-a oprit convorbirea si ea ramane activa inca doua ore. Sau daca mobilul s-a infectat cu un virus, virusul poate face ce am zis mai sus.

Sfatul meu: treceti pe prepaid.
Ok. Dar poate paritii ceva?
Poate pății ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jaf online irena_smadea@yahoo.com irena_smadea@yahoo.com se mai pot recupera bani cond s a jucat crezind ca e gratis dar de fapt s au luat bani din cont; e vorba de wresling pe google play (vezi toată discuția)
Abuz, viclenie şi hărţuire? sanduvasile sanduvasile În timp ce lucra pe inernet, fiicei mele în vârstă de 11 ani, ia intrat, spun eu abuziv, peste pagina de lucru, o fereastră de lucru a interact4fun.com ... (vezi toată discuția)
Desfasurator conversatii telefonice lorelena1306 lorelena1306 Stimati domni/doamne, Detin o cartela prepay in reteaua cosmote. Am purtat o conversatie telefonica plina de amenintari si doresc sa aflu cum pot intra in ... (vezi toată discuția)