avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Jaf online
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Jaf online

se mai pot recupera bani cond s a jucat crezind ca e gratis dar de fapt s au luat bani din cont; e vorba de wresling pe google play
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:49, 2 Februarie 2017
Raspunsul la intrebarea dvs este evident negativ,tb sa luati la cunostinta de conditiile de utilizare .
In primul rand nu trebuia sa oferiti Google Play posibilitatea de a lua bani din cont, mai ales daca e vorba de un copil. Pentru copii trebuie blocate convorbirile internationale si SMS-urile cu plata (in special abonamentele de SMS).

Cum se pot pierde multi bani prin mobil: in primul rand trebuie sa aveti abonament, in al doilea rand trebuie sa depasiti cota de trafic de internet stabilita prin abonament sau sa va abonati la servicii de SMS cu plata sau sa sunati la liniile telefonice cu plata (de ex. de sex prin telefon). Nu este neaparat necesar sa faceti constient acest lucru, oferte mincinoase cu "ati castigat un premiu, trimiteti SMS la numarul cutare" sunt suficiente. Sau va suna noaptea cineva din Congo si inchide dupa ce raspundeti si dvs. din prostie dati telefon in Congo, ala va pune o placa cu convorbirea s-a incheiat (ton de ocupat, pe urma liniste profunda) si nu verificati daca s-a oprit convorbirea si ea ramane activa inca doua ore. Sau daca mobilul s-a infectat cu un virus, virusul poate face ce am zis mai sus.

Solutie: scoateti SIM-ul din telefon si renuntati la abonament. Insa sunteti bun de plata. Daca mai vrea mobil, sa alegeti prepaid, cel putin stiti dinainte cat platiti.
Da, domnul Georgescu are dreptate.
Daca s-a folosit serviciul nu va puteti apara pe motiv ca a fost folosit de un minor.
Minorul nu trebuia sa aiba acces si de aceea vina va apartine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere penala adrian11294 adrian11294 Bună ziua. As dori sa fac și eu o plângere penala,deci iată ce s a intamplat: copilul meu a vorbit cu un alt minor iar acesta la pus sa trimită mesaje ... (vezi toată discuția)
Abuz, viclenie şi hărţuire? sanduvasile sanduvasile În timp ce lucra pe inernet, fiicei mele în vârstă de 11 ani, ia intrat, spun eu abuziv, peste pagina de lucru, o fereastră de lucru a interact4fun.com ... (vezi toată discuția)
Promisiune verbala la un contract de telefonie mobila adi_ady adi_ady am incheiat cu o firma de telefonie mobila un contract verbal pentru 6 luni iar conditia mea a fost sa primesc o cartela micro-sim pentru telefonul ce il ... (vezi toată discuția)